سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس نوع
جستجو بر اساس سازنده
بر اساس رنگ

دستگاه فیزیتوراپی منزل

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

حتماً تاکنون درباره فیزیوتراپی مطالبی به گوشتان خورده است. فیزیوتراپی نوعی درمان موثر جهت بهبود عملکرد جسمانی بدن است که امروزه مورد توجه بسیاری از درمانگران قرار گرفته است. این نوع درمان به طور متدوال با استفاده از دستگاه های الکتروتراپی صورت می پذیرد. با وجود اینکه فیزیوتراپی برای عموم مردم نام آشناست، اما کمتر کسی است که یک دستگاه فیزیوتراپی در منزل خود داشته باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، این امکان به وجود آمده که یک دستگاه فیزیوتراپی کوچک و جمع و جور، به طور شخصی به توانبخشی و کاهش مشکلات جسمی شما بپردازد.

دستگاه فیزیوتراپی خانگی چگونه کار می کند؟

این دستگاه ها با کارکرد ساده ای که دارند، می توانند مورد استفاده عموم مردم قرار بگیرند. مکانیسم عمل دستگاه های فیزیوتراپی خانگی بر اساس تشعشع و انتقال امواج و فرکانس، از طریق الکترود و پد است. امواج مادون قرمز، ما فوق صوت و تنس با تحریک عضلات، به بازسازی بافت های آسیب دیده کمک می کنند. همزمان با ایجاد جریان الکتریکی در نقطه آسیب دیده، بدن اقدام به ترشح هورمون آندروفین می کند. این هورمون با ایجاد مقاومت در برابر درد، به کمک سیستم عصبی بدن می آید. پیداست که استفاده از این نوع دستگاه ها، هیچگونه عوارض جانبی به جای نمی گذارد. بلکه با تحریک هورمون های مغزی، به بهبود بدن کمک می کند.

دستگاه های فیزیوتراپی خانگی، از الکترود و پدهایی برخوردارند که با اتصال به بدن، موجب تحریک سیستم عصبی و انقباض عضلات می شود. رفع اسپاسم های عضلاتی و اتروفی نیز با اتصال همین پد ها به بخش آسیب دیده صورت می گیرد.

دستگاه فیزیوتراپی خانگی در درمان کدام بیماری ها موثر است؟

فیزیوتراپی و دستگاه های الکتروتراپی با هدف بهبود برخی بیماری ها و تقویت بدن ساخته شده اند. اساساً این دستگاه ها برای درمان برخی مشکلات در بدن به کار می روند:

  • اسپاسم های عضلانی
  • آسیب های ناشی از سکته مغزی و عارضه های نخاعی
  • بازسازی آسیب های ناشی از تصادفات و یا شکستگی
  • درد های مزمن در ناحیه کمر، گردن و پا
  • مدیریت بیماری های حاد

در کنار این موارد، پیشگیری از بروز حادثه و آموزش بیمار برای کنترل برخی عوارض نیز از طریق دستگاه فیزیوتراپی خانگی صورت می پذیرد.

فیزیوتراپی در منزل چگونه به درمان بیماری کمک می کند؟

با وجود تعاریف مختلفی که از این دستگاه های نوظهور ارائه شده، هنوز هم افراد زیادی هستند که نمی دانند دقیقا این نوع امواج چگونه بر روی بدن تأثیر می گذارند. برای درک بهتر این موضوع تأثیر فیزیوتراپی خانگی بر ارگان های مختلف بدن را به طور مجزا بررسی می کنیم.

  • قلب و عروق: دستگاه با فراهم کردن زمینه های توانبخشی، به افراد در کنترل بیماری های مربوط به قلب و ریه کمک می کند. اما درمان بیماری های قلبی و عروقی از طریق این دستگاه حتماً می بایست تحت نظر پزشک متخصص صورت بگیرد.
  • درد ناحیه کمر، گردن: برای درمان دردهای اطراف گردن و کمر و دیسک ای ناحیه، پد های دستگاه بر روی پوست و نزدیکی عارضه قرار می گیرند. الکترودهای موجود در هر پد با ایجاد جریان برق خفیف موجب بهبود درد می شوند.
  • درمان بافت های آسیب دیده: امواج فیزیوتراپی با بهبود گردش خون در بدن، خون رسانی به بخش های آسیب دیده را تقویت می کنند. با افزایش دمای بدن و خون رسانی بهتر، روند ترمیم بافت های آسیب دیده با سرعت بیشتری انجام می شود.
  • بهبود عوارض مربوط به سکته های مغزی و ضایعه های نخاعی: تحریکات مربوط به این نوع درمان، از تحلیل رفتن عضلات جلوگیری کرده و به بازسازی فیبرهای عضلانی آسیب دیده کمک می کند. پیداست تحریک عضلاتی که بر اثر سکته ناقص شده اند و یا بر اساس معلولیت مدت ها مورد استفاده قرار نگرفته اند، موجب تقویت توان آن ها می شود.

عوارض و فواید فیزیوتراپی در منزل چیست؟

علیرغم اینکه فیزیوتراپی یکی از امیدوارکننده ترین روش های درمانی به شمار می رود، موجب ایجاد برخی عوارض جانبی نیز می شود. از مهم ترین این عارضه ها می توان به احساس سوزش و قرمزی در ناحیه پوست اشاره کرد. این مشکل اغلب در اثر تماس الکترودها بر روی بدن رخ می دهد و در اغلب مواقع در مدت کوتاهی پس از اتمام درمان، از بین می رود. با این حال احساس سوزش و گرما در نواحی که تحت فیزیوتراپی قرار می گیرد، برای برخی بیماران آزاردهنده است.

عوارض جدی تر فیزیوتراپی خانگی زمانی آشکار می شود که این روش درمانی در موارد ممنوعه مورد استفاده قرار بگیرد. از این مدل درمان در برخی موارد نباید استفاده کرد:

  1. در زنان بارداری که در سه ماهه اول بارداری قرار دارند.
  2. افرادی که در سیستم لنفاوی خود دچار اختلال شده اند.
  3. افراد مبتلا به سرطان و صرع (تنها زیر نظر پزشک)

در کنار عوارض ناچیز دستگاه فیزیوتراپی منزل می توان به فواید بی شمار آن اشاره کرد. از مهم ترین فواید استفاده از این دستگاه، درمان بدون استفاده از دارو است. پیداست زمانی که هیچ سم و داروی شیمیایی وارد بدن نمی شود، اما درد به مراتب کمتر و از بین می رود، بیمار از عوارض جانبی مصرف دارو در امان می ماند.

در اغلب موارد و به خصوص زمانی که یک عارضه کوچک به مرور زمان درمان نشود، به طور حتم تبدیل به یک بیماری جدی می شود. برای مثال درد و خستگی ناحیه زانو می تواند به مرور به آرتروز تبدیل شود. اما استفاده از روش فیزیوتراپی پیش از تشدید بیماری، می تواند به کنترل و حتی درمان بیماری کمک کند.

امروزه برخی برند های مطرح دنیا، با ایجاد قابلیت های اضافه در دستگاه فیزیوتراپی به درمان چاقی نیز کمک کرده اند. اگر دستگاه فیزیوتراپی خانگی شما از امواج فارادیک پشتیبانی کند، می تواند به متراکم کردن چربی های بدن، کمک شایانی کند. در این روش درمانی، هیچ نوع رژیم خاص غذایی اعمال نشود، اما گفته می شود که استفاده از دستگاه به شکل روزانه و در حدود 20 دقیقه، موجب کاهش وزن و کوچک شدن سایز می گردد. این روش درمانی به خصوص در افرادی که به چاقی های مفرط و با افتادگی های پوستی ناشی از زایمان دچار شده اند، بسیار موثر واقع می شود.

دیگر فواید استفاده از این دستگاه، درمان انواع بیماری های حاد و مزمن است که تاکنون به آن ها اشاره کردیم.

انواع مختلف دستگاه فیزیوتراپی

دستگاه فیزیوتراپی خانگی 2 کانال

دستگاه فیزیوتراپی خانگی 2 کانال مجهز به مادون قرمز

دستگاه فیزیوتراپی خانگی 5 کانال

دستگاه فیزیوتراپی خانگی 5 کانال مجهز به مادون قرمز

نمایش همه
علاقه مندی ها ()